Aktivitetskalender

Klikk deg frem i kalenderen for å se kommende arrangementer.

_________________________________________________________________________
Kortfattet oversikt:

 • 22. mai kl. 18.00 – Vandring til Uteliggerhytta i Grefsenåsen.

  Som en følge av etterkrigstidens boligmangel oppsto det mange uteliggerhytter i skogene rundt Oslo, hvor av mange var bebodd av krigsseilere og andre krigshelter.

  Oslo kommune brant ned hyttene rundt Årvoll i 1964. Men hytta til Harald Grande var så godt gjemt at den ble spart. Grande var uteligger i mange år. Nå er det besluttet å å ta vare på hytta som et kulturminne.

   

  Håvard Pedersen tar oss med via flere andre kulturminner til Grandes hytte og forteller historien om ham og de andre uteliggerne.

  Oppmøte på parkeringsplassen nedenfor Grefsenkleiva (Østreheimsveien). Buss rute 25 og 31 til Stig holdeplass. Gå opp den vesle bakken opp til Årvollveien, og følg denne videre oppover til krysset med Østreheimsveien. Følg så denne oppover bakken, og ta så inn til høyre.

  Vi skal gå i terrenget – godt skotøy anbefales.

  Vel møtt!

 

 • Torsdag 25. mai kl. 12.00 – Utendørsgudstjeneste på Liastua og Pilegrimsvandring.
  Fra ca kl 13.00 blir det vandring langs pilegrimsleden med Guide: Jan Arne Tangerud.

 

 • Omvisning på Sveiva og Rommiskolen etter sommerferien Nærmere info vil bli lagt ut på hjemmesiden, Facebook og i Akers Avis Groruddalen.

 

 • Vi planlegger et medlemsmøte på Nordre Lindeberg gård i september/oktober Nærmere info vil bli lagt ut på hjemmesiden, Facebook og i Akers Avis Groruddalen.


Det tas forbehold om endringer i programmet!